ADVENTI-MIKULÁSNAPI JÓTÉKONYSÁGI RENDEZVÉNY- 2021 BESZÁMOLÓ

Hagyományőrző módon az idei tanévben újra bekapcsolódott iskolánk Diákönkormányzata (DÖK) az egyházközségünk szegényeit segítő ADVENTI-MIKULÁSNAPI JÓTÉKONYSÁGI RENDEZVÉNYBE, amely a BUDAÖRSI KOLPING CSALÁD közösségének szervezésében kerül megrendezésre 2021. december 5 –én vasárnap 8-12 óráig szabadtéren, az iskolánk előtti udvarrészen, a kialakult járványügyi szabályok betartásával.

Iskolánk tanulóinak – sok lelkes kollégám és szülők segítségével készített – szép ajándékai, melyeket kiállítottunk az iskolánk bejáratánál, szemet gyönyörködtetőek voltak. János atya megáldotta ezt a nemes programot.

Nagyon szép összefogást tapasztalhattunk meg a bevétel alapján is. A DÖK (Diákönkormányzat) asztalára kitett, gyermekek által készített portékákból, tanárok felajánlásaiból – 35 370 Ft gyűlt össze, ami a vásár teljes bevételének az 1/4 –e volt. Ezt átadtuk az egyházközségünk Karitász csoport vezetőjének.

Tanártársaimmal úgy érezzük, hogy a szülői közösséggel együtt szép dolgokat fogunk még létre hozni gyermekeink helyes, keresztény életszemléletének az alakítása érdekében.

ÁLDOTT, BÉKÉS ADVENT ÉS KARÁCSONY LEGYEN MINDANNYIUNK LELKÉBEN ÉS OTTHONÁBAN!

https://photos.app.goo.gl/5m8E7zPiA4wjHcMu9

https://photos.app.goo.gl/mDGEHxBxqY2adwLr6