Jótékonysági koncert a tiszakeresztúri testvériskolánk javára

November 23-án, pénteken este a budaörsi Nepomuki Szent János templomban szerveztük meg negyedik alkalommal azt a jótékonysági rendezvényünket, amely bevételével a tiszakeresztúri testvériskolánk közösségét támogattuk.

Az ünnepi alkalom elején János atya köszöntötte a megjelent szép számú közönséget.

Az idei évben Dobsa Aranka igazgatónő is megtisztelte az ünnepi alkalmunkat. Visszaemlékezésében hangsúlyozta, hogy a budaörsi közösség már eddig is igyekezett mindenben támogatni a kárpátaljai intézményüket. A köszönetét fejezte ki a Mindszenty Iskola szülői közösségének, hogy minden időben segítik a Tiszakeresztúri Oktatási-Nevelési Központban tanuló magyar gyermekeket.

Az estünk nyitányaként Petrás Mária, Prima Primissima és Magyar Örökség díjas népdalénekes énekelt csángó népi és vallási éneket.

A műsor további részében a Mindszenty Iskola és a Leopold Mozart zeneiskola tanítványai adtak nagyszerű élményt nyújtó kulturális és komolyzenei koncertet.

A szülői közösségünknek köszönünk minden segítő szándékot, amellyel támogatták az esemény létrejöttét.

Köszönjük a Leopold Mozart Zeneiskola vezetésének, tantestületének, hogy a gyermekek felkészítésében és aktív közreműködésükkel emelték az eseményünk színvonalát.

Szeretnénk megköszönni a budaörsi plébániának, hogy a jótékonysági koncertünk méltó helyszínt talált a plébániai templomunkban.

 

A lenti linken elérhető az eseményről szóló beszámoló, amely a kárpátaljai Kárpát.ma elektronikus oldalán jelent meg:

http://www.karpatalja.ma/kitekinto/magyarorszag/jotekonysagi-koncert-a-tiszakereszturi-oktatasi-nevelesi-kozpont-tamogatasara-budaorson/

 

Az eseményen készült képek az alábbi linken tekinthetők meg:

Jótékonysági koncert a tiszakeresztúri testvériskolánk javára / Google Photos