Kedves leendő elsős Szülők!
 
Szeretettel várjuk gyermeküket iskolánkba. A járványügyi helyzet miatt bizonytalan, hogy milyen formában tudjuk megtartani szülőknek szóló tájékoztatónkat és az iskolanyitogató foglalkozásokat. Ezekről januárban fogjuk Önöket honlapunkon tájékoztatni.
Az alábbi jelentkezési lap kitöltésével tudnak intézményünkbe jelentkezni. E-mailes elérhetőségükön keresztül is küldünk tájékoztatást Önöknek az időpontokról.
Hamarosan találkozunk.
 

Pintér Anasztázia

Igazgató
 

Jelentkezési lap 2021/2022. tanévre: Ide kattintva letölthető

1.a Drágán-Kovács Réka bemutatkozás: ide kattintva letölthető

1.b Dr. Pandula Zoltánné bemutatkozás: ide kattintva letölthető

 

Kedves érdeklődő Szülők!

 

Szeretettel köszöntjük oldalunkon. Ezúton bemutatom Önöknek leendő két elsős tanítónkat Drágán-Kovács Rékát és Dr. Pandula Zoltánnét. Bemutatkozó levelüket fenti linkekre kattintva olvashatják.

Várjuk Önöket szülői tájékoztatónkon, melyet a járványügyi helyzettől függően személyesen vagy online tartunk február 11-én csütörtökön 17.30-kor.

Amennyiben a járványügyi helyzet engedi, személyesen is szeretnénk találkozni a leendő elsősökkel játékos ismerkedő foglalkozásainkon február 19-én és március 19-én 16 órakor.

Ha a korlátozások továbbra is érvényben maradnak, akkor online foglalkozásokat tartunk február 20-án és március 20-án 10 órai kezdettel.

Az ismerkedő foglalkozásokon való részvételhez előzetes regisztrációt kérünk, melyet a jelentkezési lap kitöltésével tehetnek meg.

A kedves szülőket is szívesen látjuk a foglalkozásokon.

A honlapon tájékozódhatnak a foglalkozásokkal kapcsolatos aktuális információkról. Azokat, akik már kitöltötték és eljuttatták hozzánk a honlapról letölthető a beiratkozás menüben található jelentkezési lapot, e-mailben is értesítjük.

 

Találkozzunk februárban!

 

Pintér Anasztázia

Igazgató