EGÉSZSÉG PROJEKTNAP 2018.05.28.

2018.május 28.-án EGÉSZSÉG PROJEKTNAPOT tartottunk az iskolánkban valamennyi évfolyam diákjának.E nap témája a testi-lelki egészségünk megőrzése volt.Meghívott előadóink közül a Családi Életre Nevelés (CSÉN) csapata rendkívül érdekes , a különböző korosztályoknak megfelelő interaktív foglalkozásokat tartott.
A 6. évfolyam diákjai a Ciklus-show program keretében megismerhették a serdülőkor hormonális változásait ,mélyült az önismeretük és az emberismeretük.
Szintén a CSÉN -csapat tartott egyéb foglalkozásokat többek között a szeretetnyelvekről.
Dr Darnói Tibor a 7-8 osztályokban a dohányzás káros hatásairól ,illetve arról tartott előadást ,hogy a hosszan tartó stresszhatások miként károsítják az emberi szervezetet.Az iskolánk tanárai közül Scharek Edit és Szabó Anna drogprevenciós és szeretetnyelv-foglalkozásokat tartottak.
Az 1.a osztály Balicsné Márialigeti Zsófiával a Budaörsi Mentőállomáson tettek látogatást.Az 1.b osztály Nobilis Annamáriával egészséges finom gyümölcssalátát készítettek.Ezután Drahota Lilla volt tanítványunk,aki önkéntes segítőként is dolgozik,különféle sérülések kötözési módszereit tanította meg nekik.
A gyerekeknek nagyon tetszett valamennyi foglalkozás,a képek is erről tanúskodnak.