Családjaink a magyar Szent Család oltalmában

Felhívjuk keresztény családjaink figyelmét, hogy minden család a magyar Szent Család oltalmába ajánlhatja családját itt, Székesfehérváron, és minden család megkaphatja a november 8-án átadott lelki-szellemi ajándékot. Erre lehetőséget 2014. november 12-től december 20-ig (keddtől szombatig) tudunk biztosítani.

A lelki-szellemi ajándék átvétele három lépésben történik:

  1. a magyar Szent Család ereklyéinek megtekintése az Egyházmegyei Múzeumban (nyitva tartás keddtől szombatig 10-18 óra között) lehetőség szerint a család minden tagjával (minimálisan: apa, anya és egy gyermek). A múzeum megtekintése ingyenes jeggyel történik.
  2. Az ajándékcsomag átvétele a Püspöki Palotában (a múzeumi jeggyel). Az átvétel helyéről és módjáról a portán kapnak információt.
  3. A család közös imádsága egy belvárosi templomban (Annak előterében): Hiszekegy, Miatyánk, Üdvözlégy.

Üzenet a szenteknek

A Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeumban a „Szentek titka” című kiállításon lehetőséget biztosítunk, hogy névtelen személyes üzeneteket hagyjanak a szenteknek címezve. Az összegyűjtött üzeneteket továbbítjuk Spányi Antal megyés püspöknek, aki minden hónap első vasárnapján szentmisét mutat be ezekre a szándékokra.

 

Szeretettel hívjuk és várjuk családjainkat Székesfehérvárra, a magyar Szent Család megszentelt városába!